Menu

Spiegelbeeld Deepdive Sessie

We gaan live 2 uur aan de slag via zoom of in Vught met al jouw vragen en thema’s waar je graag grip op wilt. Dit kan voor jouw privesituatie, gezin of bedrijf zijn. Je ontvangt een opname van deze sessie en eventueel naslagwerk op maat. Na deze sessie beschik je over een overvloed aan nieuwe handvatten, inzichten en richting.

Deze sessie is inclusief voorbereidingscontact, opname van de sessie, nazorgmoment waarop je vragen kunt stelen.

NAAR DE WEBSHOP

Wat andere zeggen over de Spiegelbeeld (Deepdive) Sessie

“Je neemt me helemaal mee in wat je bedoeld en ziet. Heel bijzonder om te mogen ervaren. Dank je wel”

“Wauw, Bam die komt helemaal binnen. En dat stuk over mij hoofd, die 300 tabbladen zijn gesloten. Wow wat een rust. Dat was direct merkbaar. Mijn hoofd is uit, één ding tegelijk. Heerlijk!!!”

“Omg Odette na de eerste 2 minuten moest ik al zo hard huilen dat ik de rest pas na een aantal dagen kan afmaken. Ik had dit zo nodig. Dank je wel! Ik ben nog lang niet klaar met het afluisteren van je berichtje maar nu al vallen er zo veel dingen op zijn plek! Dank je wel daarvoor”

“Wow het resoneert zo sterk met me, alles wat je zegt en omschrijft herken ik of voelt als waar aan. Ik ga even de tijd nemen om dit allemaal in me op te nemen. Dank dank dank!”

“Wow, dank je wel! Ik ben even sprakeloos. Het is echt bizar waar wat je zegt. Ik loop al een aantal weken dat het weer wat minder met mij gaat en dat uit zich in hartkloppingen, wattig hoofd en heel moe. Ik vond het opmerkelijk dat ik vanmiddag daar ineens geen last meer van had en nu ik jou zo terug hoor klopt het helemaal! Echt bizar.
Je hebt me echt handvatten gegeven op dingen waar ik al lang op vast loop. Dit is sowieso het mooiste cadeau van het afgelopen jaar!”

“Wat super mooi en zo veel informatie!”

“Tuurlijk zullen er dingen blijven die ik niet altijd begrijp maar het feit dat we onze lieve vrolijke R weer terug hebben is zo mega fijn!! Ik zie het als een soort moeilijk woordpuzzel waar we niets meer van begrepen en je hebt ons wat antwoorden gegeven waardoor we de puzzel verder af konden maken. We kunnen je hiervoor niet vaak genoeg bedanken!”

“Bedankt! Heel pakkend, heb tranen gelaten. Was erg bijzonder. Het kwartiertje viel toen ik je bericht hoorde.”

“Lieve Odette, ik wil je als eerste een compliment geven. Ik vind echt dat je dit zo machtig mooi doet. De combinatie van Human Design met wat jij állemaal voelt en met de biotensor kan doen. Je bent echt gifted. Echt super bijzonder dat je dit allemaal kan en dat ik daarvan mag genieten. Dank je wel.”

© De Opvoedkermis - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden