Menu

Over Odette

Voor gezinnen met opvoedvragen is De Opvoedkermis een digitaal pretpark waar creatieve, plezierige en effectieve oplossingen worden aangeboden in de vorm van zowel fysieke producten als workshops en programma’s.

Het is de hagelslag op je pindakaas en de per ongeluk ontdekte Ikea Lifehack waarvan je verrast roept “Dat ik dit niet eerder heb geprobeerd!”.

De Opvoedkermis is ontstaan uit het kleurrijke gezin van Baalen waar ik, moeder Odette al mijn creatieve zeilen bijzet om mijn 4 eigenzinnige zoons Otis, Bem, Indy en Lou op te laten bloeien tot gelukkige volwassenen. Ze zijn nu 5 maanden 5, 7 en 10 jaar en het lijkt er op dat ik ze tot noch toe niet heb verpest. Het gaat zelfs best heel aardig.

Een samensmelting van mijn jaren lange zoektocht als moeder, het runnen van MusiCare, praktijk voor muziekles en persoonlijke ontwikkeling, mijn passie voor muziek, schrijven en creativiteit plus een hele roedel aan studiejaren hebben nu eindelijk geresulteerd in de allerleukste, vrolijkste levensmissie die ik me maar kan wensen: Jou herinneren aan wie je bent d.m.v. creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

‘ Jou herinneren aan wie je bent d.m.v. creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.’

© De Opvoedkermis - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden